Knikarmschermen

In het hedendaagse buitenleven, met haar loungebanken en buitenkeukens, is het knikarmscherm een onmisbaar element. Het knikarmscherm is leverbaar in vele kleuren en mogelijkheden en draagt bij aan een gezellig samenzijn. Knikarmschermen zijn overdag zonwerend. Gedurende de avond koelt het onder deze zonwering tevens minder hard af. Wanneer er eveneens gebruik wordt gemaakt van terrasverwarming en verlichting, is het buiten zeer aangenaam vertoeven.

Uitvoering cassette knikarmschermen
De geheel gesloten kast beschermt het doek in gesloten staat uitstekend tegen weersinvloeden en vervuiling. De draagarmen vallen weg in de kast, zodat zij een strak geheel vormen. Het frame kan gemoffeld of blank geanodiseerd worden. Deze bewerkingen dragen bij tot een lange levensduur. Een gemoffeld frame is standaard leverbaar in de kleuren roomwit en grijs.


Bediening
Knikarmscherm kunnen met handmatige bediening en met elektrische bediening geleverd worden. Wanneer er voor handmatige bediening wordt gekozen, zal er een oogwindwerk met slingerstang aan de buitenzijde worden gemonteerd. Wanneer er voor elektrisch bediening wordt gekozen, kan er gekozen worden voor een schakelaar aan de binnenzijde van de woning of voor een afstandsbediening.
De afstandsbediening is zowel in de woning als in de tuin te gebruiken en heeft als voordeel dat er in de woning weinig of geen bekabeling noodzakelijk is en gemakkelijk is uit te breiden met bijvoorbeeld een zon en wind automaat.

Doeken
Polyacrylaat zonweringdoeken worden gemaakt van gekleurd garen, waardoor verkleuring tot een minimum beperkt blijft. Daarnaast zijn de doeken voorzien van een coating, waardoor vuil niet doordringt in de vezels. De coating maakt het doek tevens waterafstotend. Zonweringdoek is leverbaar in vele kleuren.

 

Bedrukken zonweringsdoek

Het is ook mogelijk om het zonweringsdoek te voorzien van uw bedrijfslogo en reclametekst.

Arkoel fabriceert dan niet alleen uw zonnescherm maar regelt voor u dat het doek naar uw wens wordt bedrukt.

 

Maatvoering
Cassette knikarmschermen kunnen van 2m tot meer dan 21m breed geleverd worden. Afhankelijk van de breedte is een uitval tot 3,5m mogelijk. Dit is geschikt om menig terras mee te overkappen.

Arkoel heeft de volgende 2-buis systemen in haar assortiment:
- Picca
- Furore
- Furore Cassette
- Linea
- Bella
- Gota
- Oliva

Het assortiment 3-buis systemen ziet er als volgt uit:
- Cassette Carino
- Senza

Voor een overzicht van onze zonneschermen: Arkoel knikarmschermen

Aanvullende gegevens