Terrasoverkappingen

Eenvoudig en doeltreffend! Dat zijn terrasoverkappingen. Arkoel heeft terrasoverkappingen van verschillende aanbieders. Terrassen en verhardingen worden fraaie veranda's en carports. Lekker langer buiten genieten, beschut tegen weer en wind. Uw kostbare tuinmeubelen staan alle seizoenen keurig droog.

Verasol

Arkoel levert en plaatst alle type veranda's van Verasol.

Verasol heeft een aantal types veranda's:

Greenline
De Verasol Greenline veranda staat garant voor betaalbare kwaliteit en is zeer aantrekkelijk geprijsd. Het speciale ontwerp van de aluminiumprofielen zorgt voor minder materiaalgebruik, zonder verlies van sterkte. De veranda is milieubewust geproduceerd en voorzien van een krasvaste structuurlak.

Profiline
De Verasol Profiline veranda geeft u de volledige vrijheid om uw veranda zelf samen te stellen. U heeft de mogelijkheid om uit 7 standaard kleuren, volledig maatwerk en 6 soorten dakbedekking te kiezen. Uw Profiline veranda is direct of in de toekomst uit te bouwen tot een volledige tuinkamer!

Daarnaast heeft Verasol ook glazen schuifwanden en aluminium / kunststof schuttingen. Meer informatie vindt u op: www.verasol.nl

 

Erhardt veranda T100

Piazza

De Piazza is vervaardigd uit hoogwaardige materialen, zodat u er vele jaren plezier van zult hebben. Bovendien is de Piazza zéér onderhoudsvriendelijk.

De Piazza wordt op maat voor u geproduceerd en naar wens uitgevoerd in wit, crème of antraciet structuurlak (overige kleuren op aanvraag). De afdekking bestaat uit een lichtdoorlatende UV-bestendige polycarbonaat of gelaagd glas. Met een maximale diepte van 3,5 meter en een breedte die geen grens kent, zijn de mogelijkheden legio.

Piazza.pdf

 

 

Aanvullende gegevens